Останні Новини та події

Інформація споживачам щодо обрання моделі договірних відносин.

2020-10-01

                                        Інформація споживачам щодо обрання моделі договірних відносин.

 

 

           З метою застосування тарифів на теплову енергію, які встановлені Рішенням виконавчого комітету Охтирської міської ради від 23.09.2020 року №152 , ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ» доводить

 до Вашого відома, що прикінцевими положеннями Закону «Про житлово-комунальні послуги» №2189 від 09.11.2017р. (далі за текстом – Закон №2189-VIII) передбачено, що співвласники багатоквартирних будинків незалежно від обраної ними форми управління багатоквартирним будинком зобов'язані прийняти рішення про модель організації договірних відносин з виконавцями комунальних послуг , а виконавці комунальних послуг - укласти із такими співвласниками договори.

             Договори про надання житлово-комунальних послуг укладаються відповідно до типових договорів, затверджених Кабінетом Міністрів України:

            -Постанова Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. № 830 “Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії ”;

            - Постанова Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 р. № 1182 “Про затвердження Правил надання послуги з постачання гарячої води і типових договорів про надання послуги з постачання гарячої води ”.:

            типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії , постачання гарячої води (із здійсненням обслуговування і поточного ремонту внутрішньобудинкової системи теплопостачання, постачання гарячої води);

            типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води;

            типовий договір з колективним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води;

            типовий колективний договір про надання послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води;

            типовий договір з власником (користувачем) будівлі про надання послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води.

           Просимо співвласників багатоквартирних будинків обрати одну з моделей організації договірних відносин та письмово повідомити наше підприємство про обрану модель, надавши копію Протоколу рішення співвласників. Порядок оформлення Протоколу передбачено Законом України від 14.05.2015 р. № 417-VIII “Про особливості здійснення права власності в багатоквартирних будинках ” (далі Закон № 417-VIII).